1/2
Ποιοί Είμαστε

 

Καλώς Ήρθατε στην 16th "Ark Angels" Virtual Fighter Wing (Εικονική Πτέρυγα Μάχης). Είμαστε μια ομάδα που ασχολείται με τον εξομοιωτή πτήσης BMS (Benchmark Sims), τον πιο ρεαλιστικό εξομοιωτή για F-16 παγκοσμίως. Η ομάδα μας αποτελείται από μέλη με μεγάλη εμπειρία στο πραγματικό  F-16. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην παροχή ρεαλιστικής εκπαίδευσης πάνω στο αεροσκάφος και motto μας είναι η φράση "As real as it gets".  

Τι Κάνουμε

 

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της 16th VFW σχεδιάστηκε με γνώμονα την επίτευξη αρμονικής ισορροπίας μεταξύ ποιότητας αυτού και υποχρεώσεων των μελών στην πραγματική ζωή. Η εκπαίδευση εστιάζει πάνω στο F-16 τόσο σαν πτητική όσο και σαν πολεμική μηχανή και είναι δομημένη σε ενότητες. Επιπρόσθετα, προσφέρουμε χρήσιμο οπτικοακουστικό υλικό και παρέχουμε διάφορα κίνητρα σε νέους και παλιούς χειριστές με σκοπό την περαιτέρω εξέλιξη τους.

Join Us

 

Περιηγηθείτε στις ενότητες της ιστοσελίδας μας και ενημερωθείτε για το πτητικό πρόγραμμά μας και για τον τρόπο λειτουργίας μας. Συμπληρώστε τη Φόρμα Αίτησης εφόσον επιθυμείτε να ενταχθείτε στην 16th και πληροίτε τις προϋποθέσεις.  Για οποιονδήποτε λόγο (chat, απορίες, κ.λπ) ή στείλτε email στην παρακάτω διεύθυνση.

 

EMAIL

16th.contact@gmail.com

mystic16th@gmail.com

 

Πρόσφατα Νέα

Συμμετοχή στο Battle For Balkans 4.34.4 FvF Round I

02 Μαϊου 2020

Η 393Μ συμμετείχε επιτυχώς στο Team vs Team human campaign στον server του Falcon Online. Στο campaign έλαβαν μέρος οι: Leech, Subzero. Συνολικά, σε όλη τη διάρκεια που κράτησε το event, η Μοίρα πέτυχε τα κάτωθι:

KILLS_A2A(HUMAN/AI) _:16(F16's) - 24
KILLS_A2G______________:19+4( Stationary Tgts)
AIRCRAFT LOSSES______: 5
MISSION FLOWN________:12
FLIGHT HOURS__________:24h10m
ACFT KILL/DOWNED RATIO:8/1
ΠΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ__:4 (VD+Baffler solo pilot)

1/32

Please reload

© 2010 by 16th "Ark Angels" Virtual Fighter Wing

  • Wix Facebook page
  • Twitter
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now